Uw zoektocht naar glasbewassing in Almere stopt hier! Cleanresult biedt tegen een scherpe prijs vakkundig en professionele glasbewassing in Almere. Voor de schoonste resultaten bent u bij Clean Result aan het juiste adres. Bekijk voor meer informatie op onze pagina glasbewassing.

De beste oplossing voor glasbewassing

Clean Result beschikt over al het materieel voor glasbewassing. Niet alleen ladders en hoogwerkers, maar ook het moderne Tucker Pole Systeem (TPS). Hoe groot of klein de klus ook is, Clean Result staat voor u klaar!

Neem direct contact op met het Schoonmaakbedrijf in Utrecht!

Glasbewassing Almere

Clean Result werkt met name in de regio’s Hilversum, Utrecht, ’t Gooi en Noord-Holland, maar reist indien gewenst het hele land door. Voor meer informatie over glasbewassing kunt u altijd contact met ons opnemen. Neem geheel vrijblijvend contact op met Clean Result Hilversum of download voor meer informatie onze gratis brochure.

Over ons

Bij Clean Result kunt u terecht voor alle zaken op het gebied van schoonmaak, onderhoud, specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening. Wij doen wat wij beloven en meer dan u verwacht. Bij ons geen concessies, nare verrassingen of onverwachte facturen, maar duidelijke afspraken, oprechte betrokkenheid en een hoog serviceniveau.

Meer weten?

Clean Result is specialist in glasbewassing en is werkzaam voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, vve’s en particulieren.

Download de brochure voor uitgebreide informatie over Clean Result of bekijk de pagina diensten.
U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 035-5337674.

Zo omschrijven klanten Clean Result in 5 woorden

 • ” Afspraak is afspraak. Bevlogen, accuraat, aanspreekbaar, gestructureerd en mensen-mensen. “

  De Lasenberg
  De Lasenberg, ZMOK-school
 • EmerparkAuto vertrouwt spik-en-span showroombeleving toe aan Clean Result

  EmerparkAuto werkt al enkele jaren naar grote tevredenheid met Clean Result. Wladimir Nijenhuis, directeur aftersales EmerparkAuto: “Alles draait om beleving in een showroom, het ruiken, voelen en proberen van onze Citroëns. Allereerst zorgen je modellen daarvoor, maar ook de uitstraling van je pand. Goede en grondige schoonmaak draagt daar enorm aan bij.”

  “We hadden eerder in verschillende vestigingen meerdere schoonmaakbedrijven aan de slag en we zijn heel lang opzoek geweest naar een perfect passende partner. We hadden daarbij de lat hoog liggen. Clean Result beviel vanaf dag één en mocht vervolgens voor al onze vestigingen aan het werk, dus in Amersfoort, Hilversum en Zwolle.”

   

  Wladimir

  Wladimir Nijenhuis, Drecteur aftersales EmerparkAuto

   

  Korte lijnen, direct bijsturen

  “Bijvoorbeeld in onze vestiging EmerparkAuto Amersfoort reinigen ze elke dag, soms met één of soms met twee personen. Bijzonder is dat de directie van Clean Result ook meewerkt in de schoonmaak. Je hebt dus
  rechtstreeks contact met de beslissers en houdt letterlijk vanaf de werkvloer feeling met wat er speelt, Als er eens iets zou zijn, kunnen we dus direct bijsturen.” Clean Result maakt schoon terwijl er klanten in de showroom kunnen zijn: “Dat gaat in heel goed overleg. Het komt zelfs voor dat de medewerkers van Clean Result onze klanten een kopje koffie aanbieden als dat zo uitkomt. Hiermee profileren zij zich eigenlijk als medewerkers van EmerparkAuto. Ook buiten gaan ze soms voor ons aan de slag, als er een aanvullende opdracht is. Denk aan het reinigen van de hele buitenkant van ons pand in Amersfoort”, aldus de tevreden Wladimir.

  Wederzijdse klant

  Op haar beurt is Clean Result ook klant bij EmerparkAuto Amersfoort en schafte zij daar meerdere bedrijfswagens aan voor haar zakelijk wagenpark, waaronder recent nog een Jumpy. read more

  EmerparkAuto
 • Clean Result; niet alleen beloven, maar ook waarmaken!

  Sinds OAD Touringcarbedrijf Schiphol gebruikmaakt van de diensten van Clean Result, zien onze touringcars er weer netjes uit. Omdat wij naast het rondrijden van de vele toeristen ook veel bedrijven in de regio Amsterdam tot onze klantenkring mogen rekenen, is een nette touringcar een absolute vereiste… En die taak is bij Clean Result in goede handen.

  Voorts stellen wij het zeer op prijs dat het prettig samenwerken is met de mensen van Clean Result, die niet alleen beloven maar hun beloften ook in de praktijk waarmaken. read more

  OAD

Foto’s glasbewassing