Schoonmaakonderhoud: Slim schoon. Snel schoon. Secuur schoon. 

De schoonmakers van Clean Result doen alles: van gelijkvloerse woningen tot complete flatgebouwen.Clean Result is een breed gediplomeerd en VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Vanwege onze hands-on mentaliteit en jarenlange expertise kunnen wij u perfectie garanderen.

Clean Result beschikt over al het nodige materieel voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Niet alleen ladders en hoogwerkers, maar ook het moderne Tucker Pole Systeem (TPS). Voor elke staat Clean Result voor u klaar!

U bent welkom om al uw schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening onder te brengen bij Clean Result. Wij verstaan ons vak, maar vooral willen wij ú verstaan.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en onze medewerkers. Clean Result wil dit uitgangspunt ook voor u graag vertalen in schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Wij voeren dit voor u uit volgens plan en afspraak.

Clean Result is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud en specialistische reiniging van kantoren, scholen, zorginstellingen, transport en retail. Met breed gediplomeerde en VCA gecertificeerde medewerkers verzorgen wij de schoonmaak in de randstad.

 

  • Receptie diensten, voor back-up of vaste bezetting van uw receptie.
  • Verzorging van binnenbeplanting en leveren van bloemen.
  • Verhuur en verkoop van sanitaire voorzieningen
  • Verhuur en verkoop van inloopmatten (droogloop & schoonloop)
  • Verzorging en aanvullen van koffiezetautomaten, frisdrankautomaten en snackautomaten

Zoekt u iets dat niet in ons dienstenpakket staat? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We streven naar volledige ontzorging, zodat u zich volledig kunt richten op uw core-business

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *