Glasbewassing is één van de specialiteiten van schoonmaakbedrijf Clean Result. De glazenwassers van Clean Result doen alles: van gelijkvloerse woningen tot complete flatgebouwen.Clean Result is een breed gediplomeerd en VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Vanwege onze hands-on mentaliteit en jarenlange expertise kunnen wij u perfectie garanderen.

Clean Result beschikt over al het nodige materieel voor glasbewassing. Niet alleen ladders en hoogwerkers, maar ook het moderne Tucker Pole Systeem (TPS). Voor elke staat Clean Result voor u klaar!

Efficiëntie & kostenbesparing

Dankzij onze keuzemogelijkheden kunnen we bij glasbewassing zeer efficiënt te werk gaan. Zo heeft het geen zin om een volledig TPS-systeem mee te nemen voor een enkele voordeurruit. En het bespaart natuurlijk veel tijd als we een hoogwerker thuis kunnen laten omdat een telescoopstok blijkt te volstaan. Kortom: wij bereiden ons voor en denken graag met u mee. Dat bespaart u geld.

Telescoop glasbewassing

Het eerder genoemde Tucker Pole Systeem (TPS) staat ook bekend als osmose glasbewassing of telescoop glasbewassing. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Zo zijn ladders en hoogwerkers tot +/- 14 meter niet meer nodig. Het is bovendien geschikt voor:

  • Ruiten
  • Glasgevels
  • Kozijnwerk
  • Kunststof gevelafwerking
  • Zonwering
  • Gevelreclame
  • Geluidswallen
  • Scheepsrompen

Het osmosewater levert een streeploos resultaat en is daarnaast volkomen milieuvriendelijk. De kans op schade door ladders of vallend gereedschap is bovendien nihil.

[dt_gap height=”50″]

Glasbewassing

Wilt u meer informatie over glasbewassing of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via:

Over ons

Bij Clean Result kunt u terecht voor alle zaken op het gebied van schoonmaak, onderhoud, specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening. Wij doen wat wij beloven en meer dan u verwacht. Bij ons geen concessies, nare verrassingen of onverwachte facturen, maar duidelijke afspraken, oprechte betrokkenheid en een hoog serviceniveau.

Meer weten?

Clean Result is specialist in glasbewassing en is werkzaam voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, vve’s en particulieren.

Download de brochure voor uitgebreide informatie over Clean Result of bekijk de pagina diensten.
U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen via 035-5337674.

[dt_gap height=”50″]

Zo omschrijven klanten Clean Result in 5 woorden

[dt_testimonials type=”slider” category=”” order=”” orderby=”” number=”3″ autoslide=”1″]

Foto’s glasbewassing

[dt_small_photos orderby=”recent” number=”6″ lightbox=”true” height=”270″ width=”” margin_top=”” margin_bottom=”” category=”gevel-reinigen” /]