Marmer schoonmaken? – Marmer laten polijsten: Slim schoon. Snel schoon. Secuur schoon. 

Bij Cleanresult aan het juiste adres

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van Marmer  – Marmer laten polijsten waar kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staat. Waar u terecht kunt voor advies en specialistisch schoonmaakwerk? Bij Clean Result zien we het schoonmaken van uw pand, kantoor, school, winkel, bus of zorginstelling niet alleen als noodzakelijke werkzaamheid, maar ook als onderdeel van uw imago. Wij begrijpen uw wensen!

U bent welkom om al uw schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening onder te brengen bij Clean Result. Wij verstaan ons vak, maar vooral willen wij ú verstaan.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en onze medewerkers. Clean Result wil dit uitgangspunt ook voor u graag vertalen in schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Wij voeren dit voor u uit volgens plan en afspraak.

Ieder type marmer heeft andere zorg en behandeling nodig. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat het beste voor uw marmeren eigendommen is. Contact ons direct of vraag online een offerte aan.

Kies voor Clean Result en u kiest voor:

  • Uw werkomgeving gegarandeerd schoon.
  • Gemak en rust door een stabiele bezetting van gekwalificeerde en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers in uw organisatie.
  • Het voordeel van een betrouwbare partner die open met u communiceert en meedenkt.

Marmer, kalk, azijn en hoe marmer niet te reinigen

In marmer en natuursteen zit kalk. Hoe kom je als leek er nu achter of jij een kalkhoudende steen hebt? Wel, door in een hoekje een druppel azijn te gebruiken. Begint de druppel te bruisen dan heb je een kalkhoudende steensoort en is waakzaamheid geboden bij het reinigen!

Marmer Schoonmaken – Gebruik geen zuren tijdens het reinigen

Ga als leek niet lopen experimenteren met zuren op kalkhoudende steensoorten. U bent er niet voor verzekerd bij schade en de schade kan aanzienlijk zijn. Een plek op een zichtbare plaats verpest uw plezier van uw hele vloer of bijvoorbeeld uw natuurstenen aanrecht.

En verzekeraars keren geen schadevergoeding uit. Schoonmaakbedrijven zijn hiervoor verzekerd. Clean Result dus!

Het wordt nog erger als u zuren gaat gebruiken die nog sterker zijn dan azijn! Het geheel slijpen en polijsten kan het gevolg zijn bij bijvoorbeeld gebruik van zuren die richting een PH waarde gaan van 2 of lager.

0 is niet te verkrijgen. We hebben het dan over zoutzuur en mocht u dit toch in uw bezit hebben houdt er dan ernstig rekening mee dat u, en uw natuursteen definitief verknalt, en aan uw handen of armen brandwonden oploopt.

Marmer schoonmaken – Tips en adviezen

Om toch een paar tips te geven voor de niet professional! Gebruik ontkalkers uit de winkel, deze zijn relatief veilig. Mocht u veel kalk op en rond uw chromen kranen hebben wikkel deze in met toiletpapier en spuit vervolgens bijvoorbeeld antikal erop. Laat dit 10 minuten inwerken en haal het toiletpapier vervolgens met handschoenen weg. Spoel alles goed na en herhaal deze handeling tot u het gewenste resultaat heeft en dat is een kalkvrije, schone en weer mooie kraan.

Wij zeggen met nadruk dat u het herhaaldelijk dient te herhalen omdat u als u het te lang laat zitten tegen het volgende probleem kan oplopen en dat is zwart chroom omdat u het zuur te lang heeft laten inwerken. Eenmaal zwart chroom is niet meer te herstellen! Dus let op. Dit zelfde geldt voor de rubberen ringen die zorgen voor een waterdichte afsluiting. Te lang laten inwerken en uw rubberen ringen kunnen vervangen worden!

Natuursteen schoonmaken – Marmer laten polijsten

U kunt bovenstaande methode ook gebruiken in uw toilet als hier kalksteen in aanwezig is. Herhaaldelijk herhalen, hoewel u het in het toilet langer kunt laten inwerken. Tot maximaal een uur en dan doorspoelen en handeling herhalen. Kijkt u vooral uit met het neerzetten van glazen op uw natuurstenen aanrecht waar zuren in hebben gezeten. Denk hierbij aan onder andere wijnen en fruitsappen. Dit resulteert in kringen die niet meer weg gaan of er moet een professional bijkomen. Natuursteen is te behandelen met zure reinigers maar alleen door professionele bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn! NIET ZELF gaan doen is ons advies!

Wat klanten over ons zeggen

  • Loyaal
  • Gedreven
  • Meedenkend
  • Flexibel
  • Mensen-mensen
  • Vakmanschap