Clean Result: vooruitstrevend en passievol schoonmaakbedrijf.

Clean Result profileert zich als een vooruitstrevend en passievol schoonmaakbedrijf. Met oog voor kwaliteit en milieu en aandacht voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Voordelen die tot uiting komen in de wijze waarop onze medewerkers in uw organisatie werken.

  • De eigenaren werken mee, dus hebben we minimaal één keer per week contact met de opdrachtgever.
  • Dit betekent dat wij snel schakelen en direct op locatie controles uitvoeren.
  • Wij garanderen 100% inzetbaarheid: wij worden zéér zelden gebeld door een opdrachtgever dat een ingeplande schoonmaker niet naar het werk kwam. En doet zoiets zich in een extreem geval voor? Dan lossen wij het dezelfde dag nog op.
  • Wij voeren niet gedachteloos een bestek uit, maar adviseren u tijdens onze samenwerking voortdurend hoe de schoonmaak bij u nóg beter kan.
  • Bij Clean Result geen concessies, nare verrassingen of onverwachte facturen, maar duidelijke afspraken, oprechte betrokkenheid en een hoog serviceniveau.

Samenwerken met Clean Result betekent:

 

  • Een gegarandeerd schone werkomgeving.
  • Een stabiele bezetting van gekwalificeerde en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers.
  • Een betrouwbare partner die open communiceert en met u meedenkt.
  • Breed gediplomeerde en VCA gecertificeerde medewerkers

Graag stellen wij ons aan u voor:

Michael Maurik

“Noem iets en ik weet hoe ik het kan schoonmaken”

Mij_MG_1825 - Version 2 - smalln carrière in de schoonmaakbranche en facilitaire dienstverlening begon in de jaren ‘80 als schoonmaker. Sinds die tijd heb ik specialistische opleidingen gevolgd. Zo ben ik opgeleid door het liftinstituut om bijvoorbeeld liftschachten te reinigen.”

“Sindsdien heb ik bij grote schoonmaakbedrijven in Nederland gewerkt als Rayon Manager Specialistische Reiniging en Rollend Materieel gevolgd door de functie van Operationeel Manager. Noem iets en ik weet hoe ik het kan schoonmaken. Met prima neem ik geen genoegen. Ik ga voor perfect. Ik ben een echte doorzetter en ga voor kwaliteit op het hoogste niveau. Door mijn samenwerking met mede-eigenaar Edward is Clean Result verzekerd van kennis, ervaring en passie voor het vak!”

Edward Essenberg

“Clean Result is een schoonmaakbedrijf met oprecht persoonlijke aandacht voor de klant”

“Eind jare_MG_1784 - Restyle-smallon 80 begon ik als schoonmaker en glazenwasser. Schoonmaken is mijn passie! Na een loopbaan met functies als District Manager en Operationeel Directeur bij verschillende schoonmaakbedrijven in Nederland, was ik klaar om alle kennis en ervaring in te zetten voor een eigen schoonmaakbedrijf.”

“Wij zijn een schoonmaakbedrijf met oprecht persoonlijke aandacht voor de klant. Ik praat graag over mijn vak, maar schoonmaken begint met luisteren. Door goed overleg met onze opdrachtgevers leren we hun wensen en werkomgeving kennen en weten we snel en vakkundig problemen op te lossen.”