U werkt met een duurzame, maatschappelijk verantwoorde organisatiecleanresult

Schakelt u Clean Result in? Dan doet u gegarandeerd zaken met een duurzame, maatschappelijk verantwoorde organisatie. Zowel intern als extern is het voor u dus voor de volle 100% te verantwoorden dat u zaken doet met Clean Result. Uw medewerkers, klanten en stakeholders zijn u er dankbaar voor.

MVO                                                                                                                                      

Clean Result zet uitsluitend duurzame en kwalitatief hoogwaardige middelen, materialen en machines in, die voldoen aan de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gerelateerde normen.
Multicultureel medewerkersbestand: een verrijking

Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Clean Result houdt rekening met een divers samengesteld personeelsbestand, omdat diverse culturen een verrijking zijn voor onze onderneming. Wij zijn trots op onze medewerkers en weten het maximale uit onze talentvolle medewerkers te halen. Door gewoonweg te kijken naar talent en persoonlijke motivatie. Een positief resultaat dat u mórgen al terug kunt vinden in uw pand.

Controle op kinderarbeid
Bij het selecteren van leveranciers controleren wij nauwlettend op eventuele kinderarbeid.

Minimaal papier, maximaal digitaal                                                                                                 

Clean Result verstuurt offertes en facturen zoveel mogelijk digitaal om papierverbruik en ontbossing terug te dringen. Op die manier dragen Clean Result en haar klanten actief bij aan mens en milieu.

People

Clean Result wil er zijn voor de mens en staat daarom 1 procent van zijn winst af aan goede doelen. De liefdadigheidsinstellingen waar wij aan doneren, zorgen ervoor dat onze bijdrage terechtkomt bij hulpbehoevende kinderen. Wij publiceren jaarlijks op onze website een overzicht van de goede doelen die wij steunen.

Planet

Door gebruik van milieuvriendelijke en recyclebare middelen en materialen, dragen wij bij aan duurzame ontwikkeling. Zo gebruiken we microvezel schoonmaakdoeken en microvezelmoppen die tot 600 keer kunnen worden uitgewassen, rijden we in uiterst milieuzuinige bedrijfsauto’s en gebruiken we voor zover mogelijk biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en verpakkingen. Onze microvezeldoeken en microvezelmoppen wassen wij dagelijks met zeer zuinige wasmachines die tot 40% minder stroom verbruiken.

Prosperity

Wij zijn voor eerlijke en respectvolle onderhandeling met ondernemers in ontwikkelingslanden. Door weloverwogen inkoop van materialen en middelen, zorgen we voor toenemende voorspoed voor de ondernemers (en hun werknemers) in minder welvarende landen.

 

Voor meer informatie over de toepassing van People, Planet & Prosperity in onze algehele bedrijfsvoering, kunt u contact met ons opnemen via: