Wie gelooft u? Clean Result of onze klanten?

Hoe uiteenlopend onze opdrachtgevers ook zijn: zij eisen stuk-voor-stuk hoogwaardige schoonmaak zonder gedoe en gedraal. Op deze pagina laten wij hen aan het woord over onze prestatise. Ongecensureerd en gebaseerd op de nuchtere praktijk. En als ú ook voor ons kiest, werken wij zó hard en goed voor u, dat uw referentie hier ook vroeg of laat zal staan.

 

 • ” Afspraak is afspraak. Bevlogen, accuraat, aanspreekbaar, gestructureerd en mensen-mensen. “

  De Lasenberg
  De Lasenberg, ZMOK-school
 • EmerparkAuto vertrouwt spik-en-span showroombeleving toe aan Clean Result

  EmerparkAuto werkt al enkele jaren naar grote tevredenheid met Clean Result. Wladimir Nijenhuis, directeur aftersales EmerparkAuto: “Alles draait om beleving in een showroom, het ruiken, voelen en proberen van onze Citroëns. Allereerst zorgen je modellen daarvoor, maar ook de uitstraling van je pand. Goede en grondige schoonmaak draagt daar enorm aan bij.”

  “We hadden eerder in verschillende vestigingen meerdere schoonmaakbedrijven aan de slag en we zijn heel lang opzoek geweest naar een perfect passende partner. We hadden daarbij de lat hoog liggen. Clean Result beviel vanaf dag één en mocht vervolgens voor al onze vestigingen aan het werk, dus in Amersfoort, Hilversum en Zwolle.”

   

  Wladimir

  Wladimir Nijenhuis, Drecteur aftersales EmerparkAuto

   

  Korte lijnen, direct bijsturen

  “Bijvoorbeeld in onze vestiging EmerparkAuto Amersfoort reinigen ze elke dag, soms met één of soms met twee personen. Bijzonder is dat de directie van Clean Result ook meewerkt in de schoonmaak. Je hebt dus
  rechtstreeks contact met de beslissers en houdt letterlijk vanaf de werkvloer feeling met wat er speelt, Als er eens iets zou zijn, kunnen we dus direct bijsturen.” Clean Result maakt schoon terwijl er klanten in de showroom kunnen zijn: “Dat gaat in heel goed overleg. Het komt zelfs voor dat de medewerkers van Clean Result onze klanten een kopje koffie aanbieden als dat zo uitkomt. Hiermee profileren zij zich eigenlijk als medewerkers van EmerparkAuto. Ook buiten gaan ze soms voor ons aan de slag, als er een aanvullende opdracht is. Denk aan het reinigen van de hele buitenkant van ons pand in Amersfoort”, aldus de tevreden Wladimir.

  Wederzijdse klant

  Op haar beurt is Clean Result ook klant bij EmerparkAuto Amersfoort en schafte zij daar meerdere bedrijfswagens aan voor haar zakelijk wagenpark, waaronder recent nog een Jumpy. read more

  EmerparkAuto
 • Clean Result; niet alleen beloven, maar ook waarmaken!

  Sinds OAD Touringcarbedrijf Schiphol gebruikmaakt van de diensten van Clean Result, zien onze touringcars er weer netjes uit. Omdat wij naast het rondrijden van de vele toeristen ook veel bedrijven in de regio Amsterdam tot onze klantenkring mogen rekenen, is een nette touringcar een absolute vereiste… En die taak is bij Clean Result in goede handen.

  Voorts stellen wij het zeer op prijs dat het prettig samenwerken is met de mensen van Clean Result, die niet alleen beloven maar hun beloften ook in de praktijk waarmaken. read more

  OAD
 • Clean Result; vlekkeloze afspraken!

  Sinds 2010 maken wij gebruik van de uitgebreide diensten van Cleanresult. Zij zorgen er iedere dag voor dat onze kliniek zowel van binnen als van buiten er schoon en verzorgd uitziet. Als kliniek vraagt dat om expertise en zorgvuldigheid en dat biedt Cleanresult in optima forma.

  Cleanresult onderscheidt zich door de korte lijnen en de duidelijke afspraken. Daarnaast stellen zij zich erg flexibel op wat voor ons erg prettig werken is. Er wordt altijd in mogelijkheden gedacht en ze denken ook met de klant mee in verschillende opzichten zonder dat het meteen extra geld kost.Dat wat is afgesproken, gebeurt ook zonder concessies.

  Zij bewijzen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn, zelfs met duurzame producten.

  Mimoen Ahmidi
  Managing Director
  Kliniek Amstelveen read more

  Kliniek Amstelveen
 • En wederom een tevreden klant!

  29 oktober 2012

  Goedemorgen Edward en Michael,

  De overdracht naar de woningbouwvereniging is perfect verlopen. Wij hadden sterk de indruk dat ze niet hadden verwacht dat het huis er zo “tiptop” uit zou zien!

  Ik kan niet anders dan jullie een enorm compliment geven voor de wijze waarop jullie alles hebben aangepakt. Ik heb gebeld, jullie hebben onmiddellijk actie ondernomen en alles kon op heel korte termijn worden geregeld. Het sterk vervuilde huis kon op de afgesproken tijd worden schoongemaakt, op een wel heel korte termijn! De prijs die jullie vroegen is alleszins redelijk, zeker gezien de termijn waarop alles moest worden geregeld!

  Kortom: ik hoop nooit meer voor een dergelijke opgave te staan, maar mocht het toch zo zijn dan heb ik jullie nummer in de telefoon! Wat ik overigens ook heel prettig vond is dat jullie volkomen “neutraal” reageerden op de enorme vieze rotzooi die mijn zwager van zijn huis had gemaakt. De schaamte die je als familie toch plaatsvervangend voelt, verdween al in het eerste telefoongesprek met jullie!

  Dank voor alles.

  De naam van de familie is uit oog van privacy niet vermeldt. read more

  Privé
 • Clean Result; de frisse wind in schoonmaakland.

  Sinds 1 mei 2011 maken wij, Citroendealer Emerpark Hilversum B.V., dagelijks gebruik van de schoonmaakdiensten van Clean Result. Vanaf dag 1 ervaren wij hen als een frisse wind in schoonmaakland. Niet alleen door hun vooruitstrevende en duurzame producten, maar zeker ook door de directe en persoonlijke benadering.

  Na diverse gerenommeerde schoonmaakbedrijven te hebben mogen ervaren, doet het ons deugd te merken dat er ook schoonmaakondernemers zijn die niet de gebaande paden bewandelen, maar creatief zoeken naar de beste oplossing. Daarnaast gaan Edward en Michael voor kwaliteit waardoor ze bijna dagelijks controleren of hetgeen zij leveren ook voldoet aan hun standaard. Het is erg prettig werken met een bedrijf dat doet wat ze zegt en je niet alleen de dienst zelf, maar ook de controle erop uit handen neemt.

  Aangezien Emerpark Hilversum haar servicenormen ook op een zeer hoog niveau heeft liggen, verloopt de samenwerking prima. Dit gezamenlijke inzicht heeft ervoor gezorgd dat Clean Result sinds 2010 ook heeft gekozen voor duurzame Citroens die door ons zijn geleverd. Uiteraard hebben Edward en Michael ons toen, zoals goede verkopers dat doen, verteld over hun onderscheidende werkwijze. Wat pas echt onderscheidend is, is dat alles wat ze ons toen vol trots vertelde, nu elke dag in de praktijk wordt waargemaakt.

  Jeroen Boeve
  Directeur Emerpark Hilversum B.V.
  read more

  Emerpark Hilversum B.V.

Wat ons eigen personeel zegt over Clean Result: 

 • Prima werksfeer
 • Gezellig!
 • Erg goed bedrijf
 • Waardering is uitstekend!
 • Prima opleiding in de praktijk
 • Werkgever staat open voor suggesties
 • Waardering voor de goede bedoelingen van de werknemer

 

Banner_FNV_335x145

Op 1 na beste werkgever van Nederland aldus FNV Rate your Company!