Schoonmaakonderhoud: Slim schoon. Snel schoon. Secuur schoon. 

De schoonmakers van Clean Result doen alles: van gelijkvloerse woningen tot complete flatgebouwen.Clean Result is een breed gediplomeerd en VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf. Vanwege onze hands-on mentaliteit en jarenlange expertise kunnen wij u perfectie garanderen.

Clean Result beschikt over al het nodige materieel voor alle schoonmaakwerkzaamheden. Niet alleen ladders en hoogwerkers, maar ook het moderne Tucker Pole Systeem (TPS). Voor elke staat Clean Result voor u klaar!

U bent welkom om al uw schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging en facilitaire dienstverlening onder te brengen bij Clean Result. Wij verstaan ons vak, maar vooral willen wij ú verstaan.

Persoonlijke aandacht

Wij zijn een schoonmaakbedrijf met persoonlijke aandacht voor de klant en onze medewerkers. Clean Result wil dit uitgangspunt ook voor u graag vertalen in schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Wij voeren dit voor u uit volgens plan en afspraak.

Kies voor Clean Result en u kiest voor:

Zoekt u iets dat niet in ons dienstenpakket staat? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. We streven naar volledige ontzorging, zodat u zich volledig kunt richten op uw core-business

Wat klanten over ons zeggen

  • Dagelijkse of periodieke interieurverzorging
  • Dagelijkse of periodieke sanitairverzorging
  • Reiniging van koffiezetautomaten, frisdrankautomaten en snackautomaten
Balustrade schoonmaak Clean Result