Clean Result: vooruitstrevend en passievol schoonmaakbedrijf.

Wij garanderen 100% inzetbaarheid: wij worden zéér zelden gebeld door een opdrachtgever dat een ingeplande schoonmaker niet naar het werk kwam. En doet zoiets zich in een extreem geval voor? Dan lossen wij het dezelfde dag nog op.

Bij Clean Result geen concessies, nare verrassingen of onverwachte facturen, maar duidelijke afspraken, oprechte betrokkenheid en een hoog serviceniveau.

 

Wij voeren niet gedachteloos een bestek uit, maar adviseren u tijdens onze samenwerking voortdurend hoe de schoonmaak bij u nóg beter kan.

De eigenaren werken mee, dus hebben we minimaal één keer per week contact met de opdrachtgever.

Dit betekent dat wij snel schakelen en direct op locatie controles uitvoeren.

Edward & Michael.

Clean Result profileert zich als een vooruitstrevend en passievol schoonmaakbedrijf. Met oog voor kwaliteit en milieu en aandacht voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Voordelen die tot uiting komen in de wijze waarop onze medewerkers in uw organisatie werken.

Graag stellen wij ons aan u voor:

Edward Essenberg
“Clean Result is een schoonmaakbedrijf met oprecht persoonlijke aandacht voor de klant”

Edward Essenberg.

“Eind jaren 80 begon ik als schoonmaker en glazenwasser. Schoonmaken is mijn passie! Na een loopbaan met functies als District Manager en Operationeel Directeur bij verschillende schoonmaakbedrijven in Nederland, was ik klaar om alle kennis en ervaring in te zetten voor een eigen schoonmaakbedrijf.”

“Wij zijn een schoonmaakbedrijf met oprecht persoonlijke aandacht voor de klant. Ik praat graag over mijn vak, maar schoonmaken begint met luisteren. Door goed overleg met onze opdrachtgevers leren we hun wensen en werkomgeving kennen en weten we snel en vakkundig problemen op te lossen.”

Michael Maurik.

Mijn carrière in de schoonmaakbranche en facilitaire dienstverlening begon in de jaren ‘80 als schoonmaker. Sinds die tijd heb ik specialistische opleidingen gevolgd. Zo ben ik opgeleid door het liftinstituut om bijvoorbeeld liftschachten te reinigen.”

“Sindsdien heb ik bij grote schoonmaakbedrijven in Nederland gewerkt als Rayon Manager Specialistische Reiniging en Rollend Materieel gevolgd door de functie van Operationeel Manager. Noem iets en ik weet hoe ik het kan schoonmaken. Met prima neem ik geen genoegen. Ik ga voor perfect. Ik ben een echte doorzetter en ga voor kwaliteit op het hoogste niveau. Door mijn samenwerking met mede-eigenaar Edward is Clean Result verzekerd van kennis, ervaring en passie voor het vak!”

Michael Maurik
“Noem iets en ik weet hoe ik het kan schoonmaken”
Onze Schone 
Vloeren.
Panden.
Bussen.
Alles
Vloer
Wagen
Technisch
Panden
Schoonmaak tapijt

Schoonmaak Tapijt.

Vloer
bussen

Bussen Reinigen.

Wagen
Tapijt reiniging

Tapijtreiniging.

vloer
Reinigen technische ruimten

Reiniging Technische Ruimten.

Technisch
Technische schoonmaak Clean Result

Reiniging Technische Ruimten.

Technisch
Tapijtreiniging

Tapijtreiniging.

Panden, vloer
Reiniging inductie units

Reiniging Inductie Units.

Technisch
Schoonmaak epoyyvloeren

Schoonmaak Epoxy Vloeren.

Vloer
glas schoonmaak clean result

Glasbewassing.

Panden
Vloer schoonmaak Clean Result

Marmer Reinigen & Polijsten.

Vloer
Reinigen touringcars

Reiniging Touringcars.

Wagen
kopie van clean result

Reiniging bij Particulieren.

Panden
Meer bekijken

Maak kennis met een paar van onze blije klanten.

logo

Een bus reinigen is een specialisme; stofzuigen, dweilen en ramen lappen, het hoort er allemaal bij. Oad: “Het vereist een extreme flexibiliteit van Clean Result. De ene keer komen de bussen om 18.00 uur ’s avonds binnen en de andere keer om 02.00 uur ‘s nachts. Dan kan het zijn dat die laatkomers de volgende morgen om 06.00 uur weer gaan rijden of nog eerder. Dat verlangt van Clean Result een hele goede timing om altijd op tijd de bus weer helemaal schoon te hebben zodat wij weer pico bello bij de klant verschijnen.” We geven Clean Result een globale weekplanning, maar vaak verandert er wat in de planning. Zoals omboekingen of een bus krijgt een andere bestemming. Dagelijks fine tunen we die wijzigingen met Clean Result en zij reageren daar altijd op met een hele soepele houding en inzet. Wat wij verlangen aan flexibiliteit is hen nooit teveel.”

Marketing afdeling
Havi Travel

Ronald de Rijke heeft weer een superwitte epoxy vloer: “Mijn gereinigde epoxy vloer? Een wereld van verschil!” Ronald de Rijke woont in een appartement en is de gelukkige eigenaar van een spierwitte epoxy vloer: “Drie jaar geleden heeft Clean Result deze compleet gereinigd en onlangs opnieuw. Ik ben heel zuinig op mijn spullen, dus ook op mijn vloer. Ik woon alleen in een appartement op een van de hoogste etages. Er komen hier bijna geen mensen met blubberschoenen. Maar toch zie je dit soort vloeren op een gegeven moment grauwer worden. Dus was het na drie jaar weer tijd voor een reiniging. Dat was ook het advies van Clean Result toen ik hen voor de eerste keer inschakelde.” “Overigens had ik voor de eerste reiniging meerdere leveranciers gevraagd om een offerte en toen kwam Clean Result er als meest aantrekkelijke partij uit. Voor een tweede keer, dus nu, ga ik dan niet opnieuw shoppen en ben ik trouw gebleven aan Clean Result. Clean Result kwam ook dit keer langs met een speciale schrobmachine en heeft met twee medewerkers de klus opnieuw snel en zonder overlast geklaard. In circa drie uur was alles weer spik-en-span schoon en vrijwel direct kon ik de vloer weer gebruiken. Een wereld van verschil! Over twee tot maximaal drie jaar vraag ik ze weer opnieuw! Met name de persoonlijke contacten, naast de kwaliteit, zijn voor mij reden weer met hen te werken.”

Ronald de Rijke

” Afspraak is afspraak. Bevlogen, accuraat, aanspreekbaar, gestructureerd en mensen-mensen. “

De Lasenberg, ZMOK-school

“In onze zaak hebben we een mooi en gezichtsbepalend tapijt liggen.

Hier wordt door de gasten en bediening veel over gelopen en we hebben dit nu al twee keer naar volle tevredenheid door Clean Result laten reinigen. Zij doen dit ter plekke, en borgen met hun planning zo nauwgezet mogelijk dat onze gasten hiervan minimaal hinder ondervinden. Ook zijn zij flexibel. We hadden voor de meest recente reiniging een tijd afgesproken, maar enkele gasten waren nog aan het ontbijten. Clean Result paste hier onmiddellijk haar planning op aan. Ook merk je niets van hun werk zelf: ze doen het snel en ruimen alles weer pico bello op. En ons kostbare tapijt? Voor de tweede keer weer helemaal als nieuw!